قیمت دلار، یورو شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ / سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد فوری/ پرواز‌های ایران و عراق از فردا یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ برقرار است قیمت طلا شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ / مثقال طلا ۱۱۳ میلیونی شد جزییات افزایش ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی حقوق کارمندان در نیمه دوم سال جدول آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ نرخ اجاره مسکن استیجاری دهک ۱ تا ۶ | دهک‌های کم‌درآمد چقدر اجاره می‌دهند؟ تازه‌ترین خبر درباره اجرای فوق العاده خاص کارمندان با افزایش حقوق ۱۰ میلیونی آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | نرخ جدید انواع سکه پارسیان در بازار آخرین قیمت طلا امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | طلا از ۲۶ میلیون عبور کرد آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | سکه امامی دوباره رکورد زد جزییات جدید افزایش کالابرگ چهار دهک اول آخرین قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز | آخرین قیمت طلای ۱۸ عیار، سکه امامی، نیم سکه و ربع سکه سهام عدالت جاماندگان تعیین تکلیف می‌شود؟ جزئیات طرح جدید

دولت حق محروم کردن دریافت کنندگان وام رهن از طرح اقدام ملی مسکن را ندارد

دولت حق محروم کردن دریافت کنندگان وام رهن از طرح اقدام ملی مسکن را ندارد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در پی شایعاتی مبنی بر اینکه دریافت کنندگان وام ودیعه مسکن از شرکت در طرح اقدام ملی مسکن محروم می شوند، گفت: وام ودیعه مسکن هیچ ربطی به طرح اقدام ملی مسکن ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر،  علی نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ، در پی شایعاتی مبنی بر اینکه دریافت کنندگان وام ودیعه مسکن از شرکت در طرح اقدام ملی مسکن محروم می شوند، گفت: وام ودیعه مسکن هیچ ربطی به طرح اقدام ملی مسکن و هر طرح حمایتیِ دیگر در راستای خانه دار شدن مردم ندارد و وزارت راه و شهرسازی هیچ وقت چنین حقی ندارد که با صرف یک وام 50 میلیونی، افراد را از شمول طرح‌های حمایتی محروم نماید.

 

وی افزود: صرفا افرادی که به اصطلاح، فرم «ج» آنها قرمز می باشد و قبلا کمک یارانه ای در بخش مسکن دریافت کرده اند، از طرح های حمایتی مثل طرح اقدام ملی مسکن محروم می‌شوند و این مسئله شامل کمک‌های جزئی مثل وام برای رهن منزل مسکونی نمی شود.

 

نیکزاد در ادامه با اشاره به کم‌کاری‌های صورت‌گرفته در حوزه مسکن در سال‌های گذشته، با اشاره به اصول 3 و 31 و 43 قانون اساسی و قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن و آیین نامه اجرایی آن که وظیفه تأمین مسکن متناسب با نیاز مردم و ارائه انواع و اقسام تسهیلات را بر عهده دولت قرار داده است، از تدوین طرحی جامع برای رونق تولید و عرضه مسکن در مجلس شورای اسلامی خبر داد و بیان کرد: خانه دار کردن مردم نیازمند یک اقدام بزرگ ملی با بسیج همه امکانات است تا ان‌شاءالله مسکن از کالای سرمایه‌ای به کالای مصرفی تبدیل شود و اقشار ضعیف جامعه در اثر سودجویی دلالان و سوداگرایان دچار مشکل نشوند.

 

وی افزود: در اثر سیاست‌های غلط در حوزه تولید و عرضه انبوه مسکن که عرضه و تقاضا را به هم زده است، به جایی رسیده‌ایم که نه تنها مردم را خانه‌دار نکردیم بلکه مجبور شده‌ایم برای رهن یک خانه وام اختصاص دهیم؛ لذا به مردم اطمینان می‌دهیم که در مجلس شورای اسلامی جهش در عرصه ساخت و تولید مسکن را با جدیت پیگیری خواهیم کرد تا مردم طعم خانه‌دار شدن را بچشند.

 

منبع: بسیج

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار